Política 29/03/2014

L'ANC confia que el Govern no es farà enrere amb la consulta tot i la proposta que faci Rajoy el 8 d'abril

Forcadell assegura que tot el que plantegi el govern espanyol quedarà en segon pla si no inclou el referèndum

Acn
1 min

MollerussaL'Assemblea Nacional Catalana (ANC) està convençuda que el Govern no es farà enrere amb la convocatòria de la consulta del 9 de novembre, tot i la proposta que el president espanyol, Mariano Rajoy, té previst fer al debat del 8 d'abril al Congrés. La presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, insisteix que la consulta és "irrenunciable" i per això assegura que el que plantegi Mariano Rajoy "quedarà en segon pla si no inclou la consulta".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons la presidenta de l'ANC l'objectiu més important de Catalunya és fer-la perquè "el 80% dels ciutadans la volen". Tot i les accions de Manos Limpias contra l'organisme, Carme Forcadell assegura que l'organització està més forta i amb més simpatitzants que mai. Carme Forcadell ha dit que "continuarà treballant perquè Catalunya sigui un estat lliure i sobirà perquè és el millor per a Catalunya".

Dimarts, la gigafoto

La presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana ha confirmat que aquest dimarts, 1 d'abril, es publicarà la gigafoto de la Via Catalana després de més de mig any de treball. Segons ha assegurat, no s'esperaven que fos "tan complicat". A més, el 5 d'abril, a l'assemblea que es farà a Tarragona, l'ANC anunciarà l'acte que se celebrarà l'11 de setembre. Forcadell ha avançat que "servirà per reforçar la consulta del 9 de novembre i internacionalitzar el procés". L'acte, ha dit, "serà una mobilització lúdica, pacífica, festiva i democràtica" com les que s'han fet fins ara.

Carme Forcadell ha participat aquest dissabte en els actes del cinquè aniversari del casal popular independentista l'Arreu de Mollerussa, on ha fet una xerrada davant un auditori de 300 persones.

stats