Política 26/09/2014

L'ANC i Òmnium es concentraran a la plaça Sant Jaume en suport al 9-N mentre Mas signi el decret

Durant la concentració es posarà en marxa un compte enrere amb el temps que queda fins a la consulta

Ara
1 min
Quim Torra, vicepresident d’Òmnium, Carme Forcadell, presidenta  de l’ANC, i Oriol Soler, director de la campanya Ara és l’hora.

BarcelonaL'ANC i Òmnium Cultural, entitats promotores de la campanya 'Ara és l'hora', han convocat una concentració per aquest dissabte al matí davant del Palau de la Generalitat, a la plaça Sant Jaume de Barcelona, a la mateixa hora en què Artur Mas té previst signar el decret de convocatòria de la consulta sobiranista del 9 de novembre. Es tracta d'una concentració per "donar suport a la convocatòria de la consulta del 9-N", assenyalen els organitzadors.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La concentració s'iniciarà a les deu del matí, mitja hora abans que arrenqui l'acte solemne de dins de Palau. Cap a les onze del matí, un cop hagi finalitzat l'acte institucional, la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, i la presidenta d'Òmnium, Muriel Casals, llegiran un manifest. Durant la concentració, es posarà en marxa un marcador amb el temps que queda per a la consulta del 9 de novembre, situat a una balconada ubicada a la mateixa plaça.

stats