Política 20/07/2015

MES donarà suport a la candidatura Junts pel Sí el 27-S

Moviment d'Esquerres decideix per àmplia majoria incorporar-se a la candidatura de CDC, ERC i les entitats del sobiranisme civil

Europa Press
1 min
La presidenta de MES, Magda Casamitjana i el coordinador d'acció política, Pere Almeda, aquest dissabte a les Cotxeres de Sants després de l'assemblea de la formació. / ACN

BarcelonaEl consell de MES Moviment d'Esquerres ha aprovat aquest dilluns per àmplia majoria la seva presència a la candidatura sobiranista per a les eleccions del 27-S Junts pel Sí, integrada per CDC, ERC i les entitats del sobiranisme civil i que també aquest dilluns ha revelat la seva denominació i s'ha presentat oficialment a la terrassa del Museu d'Història de Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons ha informat MES en un comunicat, la formació considera que aquesta llista unitària ha d'impulsar que a partir del 27 de setembre es treballi perquè Catalunya aconsegueixi la plena sobirania.

Ha afegit que la llista també representa un pla d'actuació per afrontar els problemes socials i econòmics que afecten la societat catalana.

stats