Política 30/11/2012

Llibertat amb càrrecs per als tres primers detinguts que declaren pel cas de corrupció de Sabadell

Els han interrogat sobretot sobre les escoltes telefòniques que recull el sumari

Laura Díaz-roig
1 min
Una furgoneta amb detinguts arriba als jutjats de Sabadell / ACN

SabadellEls tres primers detinguts que han declarat davant el jutge pel cas de corrupció de Sabadell han quedat en llibertat amb càrrecs mentre continua la investigació.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Es tracta de:

1. Eva R.M., d'una empresa de construcció. Està imputada per suborn i falsedat documental.

2. Sandra Roig, exregidora del PP de Castellar del Vallès (2003-2007). Va deixar el PP al final del mandat i, des del 2007, és coordinadora de Plataforma per Catalunya (PxC, la formació de Josep Anglada) al Vallès Occidental. Està imputada per delictes contra l'administració pública.

3. Enrique V.F., arquitecte tècnic d'una empresa constructora. Imputat per delictes contra l'administració pública i falsedat documental.

A un d'aquests implicats se li atribueix un paper d'intermediari entre els empresaris que suposadament pagaven comissions i els polítics. El fiscal i el jutge els han interrogat sobretot en relació amb les escoltes telefòniques que hi ha al sumari, en què es parla de càrrecs polítics i de corrupció. Les declaracions dels 12 detinguts continuen aquest divendres al jutjat d'instrucció número 1 de Sabadell. Després s'interrogarà la vintena d'imputats, a partir de demà.

stats