VIATGE OFICIAL A LA ÍNDIA
Política 24/11/2013

Mas es reserva un paper arbitral en el debat de la pregunta

Assegura que ell ha de buscar "punts d'acord" i no "estirar la corda"

Ferran Casas
1 min

Enviat especial a Nova Delhi (Índia)Quan Mas torni de la Índia, el proper dia 31, haurà de posar fil a l'agulla amb la data i la pregunta de la consulta. Aquest diumenge ha admès que el diàleg està obert, però ha evitat entrar al detall sobre la cimera de líders que preveu convocar al final del procés després d'entrevistar-se un per un amb els líders polítics implicats, tal i com avui explica l'ARA. Fonts de presidència sí que explicaven que és "el més lògic i probable". Ha evidenciat que ell es reserva un paper arbitral i que deixarà que siguin els partits els que decantin les posicions.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mas ha afirmat que no es tracta de "fixar posicions unilaterals i sí de buscar els punts d'acord". "No serà possible que arribem a un punt comú entorn la pregunta si tots estirem la corda i al meva feina no és fer-ho", ha dit.

Ha afirmat que no és criticable que es "faci camí" malgrat que Mariano Rajoy segueixi sense voler negociar absolutament res relacionat amb la consulta. "Costarà que s'obrin", ha admès.

stats