POLÍTICA
Política 31/12/2013

El PP veu Mas en un "fi de cicle" i en demana la dimissió

Per Enric Millo, el missatge de Cap d'Any del president de la Generalitat augura un "llarg i penós carreró sense sortida"

Ara / Efe
1 min

BarcelonaEl portaveu del PPC al Parlament català, Enric Millo, ha vist en el discurs de Cap d'Any del president de la Generalitat, Artur Mas, algú "cansat" i necessitat de dimitir del seu càrrec per trobar-se en un "fi de cicle". "Em va sonar a discurs de final d'etapa", ha assenyalat Millo durant una compareixença a Girona, en què també ha subratllat que li va semblar que Mas "llançava la tovallola".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Després que Mas erigís Catalunya en una "aliada" d'Espanya si el govern espanyol permetés la consulta, el portaveu popular ha qualificat de "contradictori" el missatge del president, que "reconeixia l'existència de pluralitat i opinions diferents que cal escoltar" a Catalunya, i al mateix temps "s'enroca perquè diu que l'única cosa que cal esperar del 2014 és que deixin fer el referèndum".

Amb la vista al passat

"No vam veure cap aportació, ni solucions concretes, als reptes que té la societat catalana", ha afegit Millo, que ha puntualitzat que a aquesta situació s'hi afegeix un any nou bolcat a "mirar el passat", en una clara referència a la commemoració del tercer centenari de la caiguda de Barcelona en mans de les tropes borbòniques. Per a Millo, insistir en la via del referèndum és encarrilar Catalunya "en una via morta que no porta enlloc, només a la frustració".

stats