POLÍTICA
Política 24/03/2012

Navarro reclama "coherència" a CDC perquè alça l'estelada però manté el PP com a soci prioritari

El primer secretari del PSC insisteix que una veu pròpia per als socialistes catalans a Madrid no és "votar diferent" del PSOE

Acn
1 min

BarcelonaEl primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha reclamat "coherència" a Convergència Democràtica de Catalunya, perquè reivindica la independència per a Catalunya en el seu 16è Congrés, però, en canvi, manté el PP com a soci prioritari als pactes al Parlament. "Per què aquest partit amb un congrés ple d'estelades pacta amb el partit que més ha atacat l'autonomia de Catalunya, que més ha atacat la societat catalana?", ha qüestionat el líder dels socialistes catalans.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Navarro ha recordat als convergents que "ser patriota" no és dur "l'estelada a la solapa", sinó aconseguir una "societat cohesionada". A més, ha insistit també que una veu pròpia per al PSC a Madrid no és "votar diferent" del PSOE. Per tot plegat ha assegurat que la vicepresidenta del Govern "és Alícia Sánchez-Camacho". Els socialistes catalans celebren el primer consell nacional després del congrés de fa tres mesos que va portar Pere Navarro al capdavant del partit. Ha presidit la constitució del consell l'exministre Celestino Corbacho.

stats