Publicitat
Publicitat

PRESSUPOSTOS DE LA GENERALITAT

El PSC critica que "CiU no vol diàleg, vol adhesions"

Rocío Martínez-Sampere afirma que un euro i mig dels pressupostos del 2011 no està sustentat per cap impost

Rocío Martínez-Sampere, portaveu econòmica del grup parlamentari del PSC, ha dit aquest divendres a Catalunya Ràdio que "CiU no vol diàleg, vol adhesions a una política" que "no és òptima (...) per al creixement econòmic i la lluita contra l'atur". Martínez-Sampere contestava així al president de la Generalitat, Artur Mas, que aquest dijous s'ha mostrat obert al diàleg pel que fa als pressupostos de la Generalitat pel 2012 tot i que ha avisat que el programa que s'ha d'aplicar és el de CiU.

Martínez-Sampere ha dit que "és important" que tots els grups parlamentaris tinguin "disposició al diàleg", però acte seguit ha afegit que CiU "no vol diàleg, vol adhesions a una política que és la seva" i que, des del punt de vista del PSC, "no és òptima ni per a Catalunya, ni per als catalans ni per al creixement econòmic i la lluita contra l'atur".

D'altra banda, la portaveu econòmica del grup parlamentari del PSC s'ha referit també a la polèmica sobre l'auditoria de comptes que ha presentat recentment CiU sobre l'estat de les finances de la Generalitat que han rebut del tripartit. El conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, va dir en aquella presentació que l'any 2010 un de cada tres euros que va gastar la Generalitat no estava sustentat per cap impost. Martínez-Sampere li ha replicat avui que els pressupostos del 2011 presentats ja pel govern d'Artur Mas indiquen que la proporció és d'un euro i mig per cada tres. "Per tant –ha dit– la situació del 2011 és pitjor".

La veu del poble

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT