CAP AL 20-N

Joan Tardà: “A la nostra república no hi caben monarquies amenaçadores i corruptes"

El número dos de la coalició ERC-Rcat-CatalunyaSí, aclamat pels més de 1.000 assistents al míting central d'ERC al Palau de Congressos de Barcelona

Si en algún moment del procés de renovació d'ERC s'havien plantejat dubtes sobre el rumb ideològic que prenia ERC, el número dos de la coalició dels republicans amb RCat i Catalunya Sí, Joan Tardà, ha deixat ben clar que no renuncia a les essències més esquerranoses del partit de Macià i Companys. I ha rebut l'aprovació dels més de 1.000 assistents en el míting central de la coalició independentista: Tardà ha estat el més aclamat de l'acte electoral del Palau de Congressos de Barcelona.


Especialment quan ha entonat frases com aquesta: “A la nostra república no hi caben monarquies amenaçadores i corruptes”. Tothom tenia present el cas de corrupció que esquitxa el duc de Palma, Iñaki Urdangarin. Tardà ha elevat el to social del míting, en plantejar com a indissociable el binomi indeopendència-justícia social. El número dos d'ERC-RCat-CatalunyaSí ha evidenciat un cop més que és und els dirigents que compta amb més escalf de les bases republicanes.

Més continguts de