ELECCIONS MUNICIPALS
Política 05/05/2015

Trias reclama aconseguir més de 14 regidors per tenir un "govern fort" a Barcelona

Les idees força de la campanya es basaran en la generació d'oportunitats, de llocs de treball, la voluntat de diàleg i la catalanitat de la ciutat

Oriol March
1 min
L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, en la presentació de la campanya / ACN

Barcelona"L'alcalde de tots". Aquest és el lema que ha triat el candidat de CiU a la reelecció al capdavant de l'ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, per encarar la campanya de les eleccions municipals que arrenca aquest dijous a mitjanit. "Tenim un alcalde ben valorat", ha indicat en roda de premsa Joaquim Forn, mà dreta de Trias a l'ajuntament, que ha explicat que es farà servir el hashtag #millorantbcn per explicar la "feina feta" i els projectes de futur del consistori.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Les idees força de la campanya es basaran en la generació d'oportunitats i de llocs de treball, en la voluntat de diàleg i en la reivindicació de la catalanitat de Barcelona. Una ciutat que l'equip de Trias vol presentar com una "capital del món". L'alcalde ha indicat que li caldran més de 14 regidors -ara en té, precisament, 14- per tenir un "govern fort" a la ciutat.

Trias ha explicat que afronta aquestes dues setmanes "amb optimisme" i segur de poder aconseguir el "govern fort amb més de 14 regidors" que reclama. Però conscient que necessitarà pactes, ha demanat que a l'Ajuntament "sumin" les forces sobiranistes. Així, ha ofert "col·laboració absoluta" a ERC i Alfred Bosch, tot alertant-li que també pot "estendre la mà" a altres grups. A Trias no li ha agradat que se li retregui no haver signat el document de l'ANC. "Tothom s'hauria de preocupar de que sumem; hi ha gent entusiasmada en que no sigui així", ha advertit.

stats