Política 18/03/2015

L'advocat d'un dels condemnats pel setge al Parlament: "És un mal dia per a la separació de poders"

Jaume Asens alerta en declaracions a Catalunya Ràdio que "es condemna sense judici" els vuit condemnats pel Suprem després de ser absolts per l'Audiència Nacional, que considera que són simples "caps de turc"

Ara
1 min
La protesta que va impedir l’accés dels diputats al Parlament, el 15 de juny del 2011, va fer seure 19 persones al banc dels acusats.

BarcelonaDecepció i indignació de la defensa d'un dels vuit condemnats pel Suprem pel setge del Parlament després que fossin absolts per l'Audiència Nacional. L'advocat Jaume Asens ha considerat que la segona sentència, ara condemnatòria, denota les pressions del poder polític al poder judicial per aplicar un càstig exemplar a qui ell ha considerat "caps de turc". "Avui és un mal dia per a la separació de poders", ha afirmat Asens en declaracions a Catalunya Ràdio.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Asens ha alertat que les condemnes no s'han produït per "les imatges que van indignar els catalans" sobre el setge, sinó per fets a parer seu no violents com són una pintada en la jaqueta de la llavors diputada Montserrat Tura, per les escridassades a diputats o per impedir el pas d'un altre. "Els fets han quedat impunes", ha reblat Asens.

stats