Política 26/10/2016

"Estic disposat a buscar fórmules que acomodin millor la necessària solidaritat interterritorial", el discurs de Rajoy en 10 frases

"L'alternativa que el meu grup planteja és ara per ara l'única raonable de govern", afirma

Ara
1 min
"Estic disposat a buscar fórmules que acomodin millor la necessària solidaritat interterritorial", el discurs de Rajoy en 10 frases

MadridMariano Rajoy ha ofert aquest dimecres un discurs d'investidura similar al de finals d'agost, en què ha parlat de Catalunya i ha incidit més en la necessitat de diàleg.

  1. "No exagero gens si afirmo que la inestabilitat política s'ha convertit a ulls de qualsevol observador en el risc més important per a la nostra economia"
  2. "La confiança costa molt de conquerir però molt poc de perdre"
  3. "L'alternativa que el meu grup planteja és ara per ara l'única raonable de govern, com el temps s'ha encarregat de demostrar"
  4. "És imprescindible que ens posem d'acord en el que cal fer per arribar a enteses en els principals assumptes d'estat"
  5. "La meva primera obligació com a representant del poble espanyol i president del govern si obtinc la confiança de la cambra és defensar la sobirania nacional"
  6. "He mantingut i mantinc la meva disposició al diàleg i a la cooperació amb la Generalitat"
  7. "Estic disposat a buscar fórmules que acomodin millor la necessària solidaritat interterritorial"
  8. "Tinc assumit que cada dia haurem de construir una majoria per a la governabilitat. Estic disposat a negociar tant com sigui necessari totes les decisions"
  9. "Sóc perfectament conscient que entrem en una nova etapa política. Qualsevol llei, reforma o projecte haurà de ser fruit de l'acord i la negociació. De la cessió i l'entesa"
  10. "Hem d'assumir la necessitat de diàleg no com un peatge incòmode, sinó com una oportunitat"
stats