ELECCIONS GALLEGUES
Política 22/10/2012

Alberto Núñez Feijóo, l'home que ha traspassat els seus límits

Amb la revalidació de la majoria absoluta, el líder dels populars gallecs és ara ja el principal adversari de l'ala dura del PP que al congrés de València va fer pinya amb Esperanza Aguirre

Fernando Varela
1 min
Núñez Feijóo, en el moment de comparèixer a la seu electoral del PP a Galícia

Santiago de Compostel·laDiuen els que el coneixen que va guanyar les eleccions del 2009 gairebé sense adonar-se'n. Que la majoria absoluta que va posar fi a quatre anys de coalició de socialistes i nacionalistes sota la presidència d'Emilio Pérez Touriño va agafar-lo per sorpresa.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Avui, en certa manera, té motius per sentir-se igualment sorprès. Feijóo, amb 51 anys acabats de fer, no només ha renovat la majoria absoluta del PP, sinó que ha trencat la lògica política que, enmig de la crisi més profunda i duradora dels últims cent anys, els símptomes de la qual són també molt visibles a Galícia, ha escombrat la majoria dels dirigents polítics d'Occident. A la majoria, però no a ell. Amb la revalidació de la majoria absoluta, el líder dels populars gallecs és ara ja el principal adversari de l'ala dura del PP que al congrés de València va fer pinya amb Esperanza Aguirre.

Podeu llegir el perfil sencer a l'ARA Premium.

stats