POLÍTICA
Política 26/05/2011

García Albiol: “La fotografia del pamflet obeeix a una realitat”

El cap de llista del PP a Badalona defensa la polèmica imatge sobre els romanesos que li ha valgut una denúncia. Sánchez-Camacho acusa les altres formacions de ser “populistes i demagogues” amb la immigració

Redacció
1 min

BarcelonaEl cap de llista del PP a Badalona, Xavier García Albiol, ha defensat en una entrevista a Catalunya Ràdio la polèmica fotografia del pamflet electoral que li ha valgut una denúncia per acusacions de xenofòbia. Segons ha explicat Albiol, la imatge “obeeix a una realitat”, oposada al “bonisme espectacular” dels altres partits. En una altra entrevista a TV3, la presidenta del PP de Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, ha dit que “criticar el PPC ha sortit gratis des de fa molt de temps” i que “les altres formacions fan una política populista i demagògica” sobre assumptes d'immigració.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

“Si jo sóc alcalde de Badalona, a les persones que creïn problemes de convivència se'ls retallaran els ajuts socials perquè marxin”, ha explicat Albiol. “S'ha de fer un esforç perquè no estiguin entre nosaltres”, ha insistit. Després, ha negat que l'origen sigui la causa d'aquest rebuig: “No assenyalem ningú per ser immigrant”. Tot i així, més tard ha insistit en la idea inicial: “No volem a qui ve a delinquir i a crear problemes”.

En la mateixa línia, la presidenta del PPC, Alicia Sánchez-Camacho ha defensat que “el plantejament del PP en immigració ha estat sempre el mateix”. “Som seriosos amb la immigració”, ha dit Camacho, que ha defensat que la immigració ha de ser “legal, integrada i amb contracte”. Com a conseqüència, Camacho ha apostat per la “fermesa contra els irregulars”. “No podem deixar que entri tothom”, ha dit, i ha insistit: “Nosaltres no som hipòcrites, les lleis hi són per complir-se”.

stats