Política 05/05/2014

ICV vol seguir dialogant amb Procés Constituent per explorar la suma

Els ecosocialistes veuen una proposta "positiva" l'aposta per crear una candidatura unitària d'esquerres i Joan Herrera hi dóna la benvinguda

Sara González
1 min

BarcelonaEl candidat d'ICV a les eleccions europees, Ernest Urtasun, ha assegurat aquest dilluns que la intenció del seu partit és seguir dialogant amb Procés Constituent per explorar si és possible forjar un espai de confluència. Urtasun ha qualificat de "proposta positiva" l'aposta de Procés Constituent per crear una candidatura unitària d'esquerres que ha de ser una alternativa per frenar el "capitalisme neoliberal".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

De fet, ICV-EUiA ja van impulsar a l'assemblea 'Ara és demà', que va ser el tret de sortida de les converses amb diferents sectors socials i polítics de l'esquerra per construir una alternativa amb la vista fixada, inicialment, en les eleccions municipals del 2015. Poc després de la roda de premsa de Teresa Forcades i Jaume Oliveras per anunciar les intencions del PC el líder d'ICV l'ha titllat de "bona iniciativa" i ha proclamat que cal "sumar per canviar-ho tot".

stats