Política 25/09/2012

Laporta celebra el "dia històric" en què CiU ha incorporat el procés cap a la independència en l'agenda política

Ha insistit en la necessitat d'una coalició electoral del catalanisme polític però no ha aclarit si es presentarà als comicis

Ara / Acn
1 min
Joan Laporta tot valorant la intervenció d'Artur Mas al Parlament de Catalunya / ORIOL CAMPUZANO / ACN

BarcelonaEl diputat de Democràcia Catalana, Joan Laporta, ha qualificat aquest 25 de setembre de dia "històric", perquè CiU "ha incorporat el procés cap a la independència en l'agenda política". Laporta ha manifestat sentir-se "molt content" després del discurs "esplèndid" que ha pronunciat al Parlament el president de la Generalitat, que ha resumit com un discurs amb "audàcia, respecte i responsabilitat".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Davant d'unes eleccions que Laporta considera plebiscitàries, ha tornat a insistir en la necessitat de crear una gran coalició del catalanisme polític que inclogui CiU i ERC. Laporta ha defensat una "gran unió del catalanisme polític liderada pel president Mas": "És important que els partits catalanistes majoritaris vagin junts a les eleccions, bé en coalició o bé amb grans coincidències programàtiques". No ha aclarit, no obstant això, si ell es presentarà a les eleccions, i ha apuntat que l'actuació del seu partit en els propers comicis serà anunciada en els propers dies.

stats