TV3 AL PAÍS VALENCIÀ
Política 23/02/2011

El Parlament es limita a mostrar el seu suport a la reciprocitat de TV3 i Canal9

Aprova una declaració de mínims que han subscrit tots els partits, també PP i Ciutadans, com a resposta a les multes de la Generalitat Valenciana que han obligat ACPV a apagar els repetidors

M.colomer
1 min

BarcelonaEl Parlament no podia quedar al marge de l'apagada de TV3 al País Valencià. Però hi ha passat de puntetes. Tots els grups de la Cambra catalana han subscrit avui una declaració escueta en què declaren el seu "suport a un acord perquè les emissions de ràdio i televisió valencianes i catalanes es puguin veure als territoris respectius".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La declaració, a la que també s'hi ha sumat el PP i Ciutadans, no és més explícita que el seu enunciat, i concreta el seu "suport a un acord entre els Governs de la Generalitat catalana i la Generalitat valenciana" perquè "tots els respectius canals de ràdio i televisó arribin als dos territoris amb normalitat". El text no fa cap referència explícita al tancament dels repetidors d'ACPV després que el govern de Francisco Camps amenacés amb seguir multant a Acció Cultural del País Valencià cada mes per les emissions de TV3.

La declaració la signen el portaveu de CiU al Parlament, Jordi Turull; el portaveu del PSC al Parlament, Miquel Iceta; el portaveu del PP, Enric Millo; La portaveu parlamentària d'ICV-EUiA, Dolors Camats; la d'ERC, Anna Simó, el líder de Solidaritat, Joan Laporta, i el de Ciutadans, Albert Rivera.

stats