CONSULTES INDEPENDENTISTES
Política 05/04/2011

La consellera Pilar Fernández Bozal vota anticipadament a la consulta de Barcelona

Amb aquest vot, la vicepresidenta Joana Ortega és l'única que no explica si ha votat o votaria en algun dels referèndums independentistes organitzats fins ara

Oriol March
1 min

BarcelonaLa consellera de Justícia, Pilar Fernández Bozal, ja ha exercit el seu vot de forma anticipada a la consulta independentista de Barcelona, tal com han confirmat a l'ARA fonts de Barcelona Decideix i en la línia del que ha assegurat el portaveu de la plataforma, Alfred Bosch, al programa l'Oracle de Catalunya Ràdio. Bozal, advocada de l'Estat, havia emès un informe quan ocupava aquest lloc de treball en què comparava la consulta independentista d'Arenys amb els funerals d'etarres en ajuntaments que s'havien celebrat en algunes ocasions al País Basc.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Amb el vot de la consellera de Justícia, la vicepresidenta Joana Ortega és l'única membre de l'executiu que encara no ha votat –d'altres, a pesar que encara no han pogut votar al seu poble, han expressat el deu desig de participar-hi– en algunes de les consultes que s'han organitzat a tot Catalunya. Bozal ha exercit el seu dret a vot a la seu de la fundació CatDem, propera a CDC.

stats