Efímers 20/07/2015

Jordi Armenteras i Núria Riquelme prenen avui les regnes de RAC1

Catalunya Ràdio acaba de desplegar la graella d’estiu amb el relleu al matí

Albert Castellví Roca
2 min
Jordi Armenteras i Núria Riquelme prenen avui les regnes de RAC1

BarcelonaDes d’avui i durant el pròxim mes i mig Jordi Armenteras deixa de ser el corresponsal de RAC1 a Madrid per convertir-se en el presentador de la versió estiuenca d’ El món a RAC1. Agafa així el relleu de David Jobé, que havia estat al capdavant del magazín matinal de l’emissora del Grupo Godó durant els tres últims estius, i conduirà un programa que durarà una hora menys que el que presenta durant la temporada regular Jordi Basté, ja que arrencarà a les 7.00. Entre els col·laboradors de l’espai hi haurà Cristina Puig i Bibiana Ballbè, que faran entrevistes en profunditat a personatges coneguts, i el duet Mali Vanili, que cada setmana farà un resum de l’actualitat barrejant música i humor.

Armenteras -que l’estiu passat es va fer càrrec del Via lliure - competirà directament contra Òscar Fernández, que des d’avui substitueix Mònica Terribas com a presentador d’ El matí de Catalunya Ràdio. Amb aquest canvi, el relleu de Pere Escobar per Eudald Serra i Oriol Rodríguez a El club de la mitjanit i la reducció a 30 minuts del Catalunya vespre, que deixarà espai a Els viatgers de la gran anaconda (19.30) i Els defensors de la tribu (20.00), Catalunya Ràdio acaba de posar en marxa avui la seva graella estival, que ja s’havia desplegat per la resta de franges dilluns passat.

Igual que els últims anys, l’oferta d’estiu de RAC1 -que serà vigent fins al dilluns 31 d’agost- s’assemblarà molt a la que proposa l’emissora durant la resta de l’any, i tret d’una modificació al vespre i alguns retocs els caps de setmana, les novetats es concentraran en els noms. Així, al migdia, Jordi Armenteras deixarà pas als reculls dels millors moments de la temporada de La competència (12.00) i La segona hora (13.00), i després de la informació i els esports arrencarà el Tot és possible, que quedarà en mans d’Esther Muñoz.

Pel que fa al Versió estiu, aquesta vegada anirà a càrrec de Núria Riquelme, que durant la temporada formava part de l’equip del Via lliure i que en èpoques de vacances anteriors havia presentat El món a RAC1, però que debuta al capdavant del magazín de tarda. El programa mantindrà el to humorístic habitual, tot i que sense imitacions, i comptarà amb col·laboradors com Leo Bassi, Llucia Ramis i Xevi Verdaguer.

Durant les pròximes sis setmanes el Primer toc tindrà com a presentadors Aleix Parisé i Damià López, i acabarà mitja hora abans, a les 20.30, per deixar pas a La nit a RAC1, amb Toni Muñoz al capdavant. De 21.00 a 23.00 arribarà un clàssic dels estius de l’emissora, No hi som per festes, conduït per Jordi Beltran. L’esportiu nocturn Tu diràs quedarà a les ordres de Jaume Mullor.

Els caps de setmana Jordi Margarit despertarà els oients a les 7.00, amb una versió gravada de La primera pedra, i a les 9.00 -una hora abans que la resta de l’any- arrencarà el Via lliure, presentat en aquesta ocasió per Laura Rosel, que torna després d’uns mesos de baixa amb un nou registre, ja que fins ara formava part de l’equip d’informatius. Entre altres coses, l’espai buscarà l’oient que més sap de RAC1.

stats