Detinguts els tres responsables d'un narcopís al Gòtic

Deu persones que estaven consumint han sigut identificades

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimecres al vespre els tres responsables d'un narcopís al Barri Gòtic de Barcelona i van identificar deu persones que hi estaven consumint quan hi van entrar els agents. L'escorcoll va ser en un pis del carrer Flassaders i era una operació conjunta dels Mossos i la Guàrdia Urbana, que va permetre intervenir cocaïna, diners en efectiu, una balança i estris per al consum d'estupefaents.

Els detinguts en aquest cas no estarien vinculats amb el dispositiu de finals d'octubre que va culminar amb el desmantellament de 57 narcopisos i 58 arrestats. Des de principis del 2018 s'han tancat 106 punts de venda de droga a Ciutat Vella, amb 144 detinguts.


La investigació va començar a partir de les queixes dels veïns, que denunciaven que aquest pis s'havia convertit en un punt de venda i consum de drogues, principalment heroïna i cocaïna. El flux de toxicòmans era permanent, les 24 hores del dia. 

Els agents van iniciar un dispositiu de vigilància i seguiment per comprovar l'activitat. Amb l'autorització del jutjat d'instrucció número 16 van fer l'entrada i escorcoll del local, que funcionava des de feia setmanes.