Publicitat
Publicitat

El Govern sobre Eurovegas: “No estem en condicions de fer un lleig a cap oportunitat de crear feina”

El portaveu de l'executiu relativitza les crítiques al macroprojecte del magnat Sheldon Addelson i ho compara amb el rebuig que va generar en el seu moment Port Aventura, que avui ningú qüestiona

El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha alertat aquest dimarts que Catalunya “no està en condicions de fer un lleig a cap oportunitat de crear llocs de treball”. Homs ho ha dit en resposta a les crítiques al projecte Eurovegas, que es debat entre ubicar-se a Catalunya o Madrid.

Això sí, no ha volgut donar cap detall entorn a les negociacions amb els promotors del projecte, que la setmana que ve tenen previst visitar de nou Catalunya i Madrid. De fet, per no dir no ha volgut ni posicionar-se sobre unes declaracions del conseller Francesc Xavier Mena en què afirmava que s'havien resolt els esculls urbanístics que dificultaven la ubicació del complex a Catalunya.

Davant el rebuig social que ha suscitat el projecte en alguns àmbits del país (segons 'El Periódico', només un terç dels barcelonins hi està a favor), Homs ha recordat que també Port Aventura va aixecar un gran rebuig al territori i ja ningú ho qüestiona I "s'ha acabat veient com un bé, per part de tothom, i ha acabat sent compatible amb el sector químic". Ara bé, ha reiterat que en cas que Eurovegas acabi venint a Catalunya, ho farà "d'acord amb les lleis, usos i costums" del país.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Etiquetes

Més continguts de