Societat 21/06/2013

Els avisen d'un incendi en un pis i hi troben una dona morta a ganivetades

Els Bombers i els Mossos han trobat el cadàver en un habitatge de Terrassa

Ara
1 min

BarcelonaHi han anat perquè els han avisat per apagar un foc i després de sufocar les flames hi han trobat una dona morta a ganivetades. Els ha passat als Bombers de la Generalitat i els Mossos d'Esquadra.

L'avís s'ha rebut aquesta tarda. Quatre dotacions dels Bombers i els Mossos s'han presentat a un pis de Terrassa on els havien avisat d'un incendi i en arribar-hi "han pogut entrar al domicili i comprovar que hi havia una dona morta", segons indica el comunicat de la policia. El cadàver presentava diverses punyalades, segons ha sabut l'ARA, de manera que aquesta podria ser la causa de la mort, tot i que ho haurà de confirmar l'autòpsia.

Els fets s'han produït en un bloc de tretze plantes i baixos, situat a prop de la carretera de Matadepera. L'incendi ha afectat un sisè pis de l'edifici. Segons han explicat els veïns a l'Agència Catalana de Notícies (ACN), la víctima és una dona "relativament" gran, que vivia sola i s'havia quedat vídua des de feia 2 anys. També han assenyalat que la dona havia regentat un quiosc a la població. Una de les veïnes del bloc afectat ha comentat que han sentit pudor de fum i que quan ha arribat la policia els han fet sortir de casa seva.

L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord investiga el cas.

stats