L'Ajuntament de Barcelona enderroca una antiga parada dels ocellaires de la Rambla

Primer pas per a l'eliminació definitiva de les parades dels antics ocellaires de la artèria

Com una clara mostra de declaració d'intencions, l'Ajuntament de Barcelona ha enderrocat aquest dimarts al matí una antiga parada d'ocellaires de la Rambla, que actualment acollia un 'stand' de Turisme de Barcelona. La demolició s'ha dut a terme un mes després que el consitori barceloní  aprovés inicialment un pla especial per la Rambla en què no parlava de les parades dels antics ocellaires.

"Es tracta d'un fet simbòlic, una mostra de la reconquesta de la Rambla", ha expressat aquest dimarts al matí la regidora de Ciutat Vella, Mercè Homs. En l'espai que deixa aquesta parada s'hi col·locaran dos bancs, segons ha explicat la regidora. Pel que fa al futur de la resta de parades dels antics ocellaires, Homs no ha volgut avançar cap detall i ha assegurat que s'està negociant.

Per la seva part, el portaveu dels ocellaires, Xavier Cuenca, ha denunciat que no sabien que es produiria l'enderrocament i s'ha mostrat "espantat". "Quina manera de negociar és aquesta?", s'ha preguntat. No obstant, ha considerat que "és possible arribar a un acord". "Per primera vegada ens estan oferint una bona oferta", ha afegit.