“No entenc per què han suprimit el bus 58, sempre anava ple”

Alguns usuaris celebren l'augment de la freqüència dels busos i altres lamenten que veuran alterada la seva ruta, davant la modificació de la xarxa

Satisfacció, incomprensió o indiferència. Ben diferents són les impressions dels usuaris davant la  eliminació aquest dilluns de quatre línies d’autobús (la 14, la 58, la 64 i la 73) per tres de noves (la H4, la V11 i la V13). Els viatgers expliquen que han estat ben informats de les modificacions, i coincideixen que no s’han trobat la supressió de cap línia per sorpresa.

La gran part de les persones esperen el bus expectants per si serà millor o pitjor que abans. Hi ha alguns usuaris, però, que ja han pujat o analitzat el recorregut i s'atreveixen a donar el seu veredicte. Molts d'ells destaquen l' augment de la freqüència i dies de funcionament, però d'altres lamenten que hauran de modificar la seva ruta habitual.

Una de les persones que espera el vehicle és la Tatiana, una noia que acostumava a agafar el 58 per anar fins a Plaça Catalunya des d’Aribau. Explica que encara no ha decidit com substituirà la seva antiga línia habitual, però es lamenta que “hauré de donar més volta”. No entén la supressió del 58, perquè opina que “ era molt útil i sempre anava molt ple de gent”.

Més freqüència en els trajectes

Ben diferent és el punt de vista de l’Aurora. Explica que l’agafa habitualment al mateix punt que la Tatiana fins a l’Avinguda Tibidabo i creu que el canvi “serà bo”. Narra com, a partir d’ara, substituirà el bus número 58 pel nou V13 i que, segurament, el trajecte serà semblant, però el pas de busos serà més freqüent. A més, conclou que ara gaudirà del servei els caps de setmana.

En un sentit semblant apunten la Montserrat o el Jordi, tot i que amb menys rotunditat. No veuran grans canvis en els seus trajectes, segons ja havien pogut consultar abans de dirigir-se a la parada, però creuen que hauran d'esperar menys per agafar els busos.