Dos supermercats de Bèlgica deixen de comprar embotits a El Pozo per les imatges emeses per La Sexta

Delhaize i Colruyt han anunciat que suspenen temporalment la col·laboració amb l'empresa espanyola

El reportatge sobre la indústria càrnia que La Sexta va emetre el 4 de febrer al programa ' Salvados', de Jordi Évole, ha tingut conseqüències fora de les fronteres espanyoles. Dos dels principals supermercats de Bèlgica, Delhaize i Colruyt, han anunciat aquest dilluns que retiren de la venda més productes d'El Pozo, a qui 'Salvados' acusava de maltractament animal amb unes imatges gravades en una granja de l'empresa espanyola que han aixecat molta polèmica.

Les dues cadenes de supermercats han explicat que "suspenen temporalment la col·laboració" amb El Pozo. L'anunci s'ha fet després que la ONG Animals Rights denunciés el cas als responsables dels supermercats. Ara esperen que l'empresa càrnia espanyola, productora d'embotits, els ofereixi explicacions per veure si prenen mesures més dràstiques o tornen a posar a la venda els embotits espanyols.

Delhaize, que ven diferents productes d'El Pozo com ara xoriço, ha obert una investigació. "La carn que es troba a les nostres botigues ha sigut retirada de les prestatgeries. I els clients que ho desitgin poden retornar el producte", ha explicat Roel Dekelver, portaveu de l'empresa, al diari 'L'Echo'.

Més continguts de