Societat 29/10/2014

Els nou cementiris de Barcelona esperen més de 105.000 visitants per Tots Sants

L'Ajuntament organitza aquest dijous una ruta nocturna pel cementiri del Poblenou i una exposició relacionada amb la cultura funerària mexicana a Montjuïc

Efe
1 min
El cementiri del Poble Nou de Barcelona, aquest divendres 1 de novembre  / EFE

BarcelonaEls nou cementiris de Barcelona preveuen que més de 105.000 persones els visitin aquest dissabte, 1 de novembre, festivitat de Tots Sants. Segons ha explicat aquest dimecres el director general de Cementiris de Barcelona, Jordi Valmaña, es tracta d'una una xifra superior a la que es dóna quan la festivitat cau entre setmana.

Cementiris de Barcelona estima des de fa anys en 200.000 persones les que van als cementiris de Montjuïc, Poblenou, Sant Andreu, Horta, Sant Gervasi, les Corts, Sarrià, Sants i Collserola des del cap de setmana passat a la festivitat de Tots Sants, per honrar els seus morts.

Coincidint amb aquesta festivitat, Vallmaña ha explicat que Cementiris de Barcelona ha organitzat aquest dijous una ruta nocturna pel cementiri del Poblenou i una exposició relacionada amb la cultura funerària mexicana a Montjuïc. El director general de Cementiris de Barcelona i el president d'aquesta empresa municipal, el regidor Joan Puigdollers, han fet balanç de la seva activitat i han explicat la creació d'una aplicació mòbil del Cementiri del Poblenou, la primera aplicació per a mòbils amb audioguia que permet descobrir el patrimoni artístic d'un cementiri català.

stats