Societat 19/01/2016

Colau enterra la privatització del Tibidabo

El parc d'atraccions va rebre 683.000 visites l'any passat, un 10,3% més

Ara
1 min
El parc d'atraccions del Tibidabo / ACN

BarcelonaEl parc d'atraccions del Tibidabo no es privatitzarà. Així ho ha assegurat aquest dimarts el primer tinent d'alcalde, Gerardo Pisarello, durant el balanç de visitants del parc d'atraccions de l'any passat, en què ha descartat la privatització del parc, de la qual s'havia parlat en l'anterior mandat. "Estem contents, ja que fa uns anys es parlava de privatitzar el parc i ara no només és rendible sinó que a més és molt valorat per la ciutadania", ha apuntat el tinent d'alcalde.

En aquest sentit, Pisarello ha explicat que el parc va rebre 682.939 visites l'any passat, un 10,3% més que l'anterior. Pisarello ha atribuït aquest increment al fet que s'obri durant tot el mes d'agost i a la bona acollida de les activitats. En aquest sentit, ha considerat que es tracta d'"una gran notícia", després que la mort d'una jove de 15 anys a l'atracció d'El Pèndol el 2010 causés una considerable pèrdua de visitants. "Després de l'accident hi va haver una baixada de l'assistència però ens hem recuperat àmpliament i en els últims cinc anys ha crescut un 70% l'assistència al Tibidabo", ha dit.

Pisarello ha anunciat que s'estan valorant propostes en un concurs d'idees –que finalitzarà el 29 de gener– per remodelar una de les atraccions centenàries del Tibidabo, el Magatzem de la Bruixa i el Bruixot.

stats