Successos

Detinguts dos menors acusats de la mort de la seva mare a Castro Urdiales

Els menors haurien confessat el crim a la seva àvia

ARA
2 min
Agents de la Guàrdia Civil en una imatge d’arxiu.

La Guàrdia Civil ha detingut aquesta matinada dos menors d'edat, un de 13 anys i un altre de 16, sospitosos d'haver matat la seva mare a Castro Uriales, Cantàbria, segons ha avançat la Cadena SER. La dona va ser trobada morta ahir al vespre, emmordassada a l'interior d'un vehicle estacionat en un garatge. Des del primer moment la investigació del cos policial va centrar-se a localitzar els seus dos fills, que estaven desapareguts. Finalment, els agents els han localitzat a les 2.15 hores de la matinada en un parc del mateix municipi. Els nens, després de posar fi a la vida de la seva mare, haurien trucat a la seva àvia materna per confessar els fets, segons ha informat El Mundo.

Segons la SER, no consten denúncies prèvies ni cap mena d'indici que apuntin que hi havia problemes de convivència entre la mare i els seus fills. A més, els dos nois serien menors d'edat i un d'ells és considerat inimputable perquè té menys de 14 anys. Tot i això, a hores d'ara, segons la mateixa informació, la Guàrdia Civil treballa amb la hipòtesi que el fill més gran hauria estat el presumpte responsable de la mort de la seva mare. De fet, està detingut per la Guàrdia Civil, i el seu germà està sota la custòdia.

Segons El Mundo, es va trobar a la mare al seient de darrere del cotxe en el garatge del seu habitatge. La dona presentava múltiples ferides i una bossa de brossa li cobria la cara. El vehicle en el qual es trobava estava encastat contra la paret del garatge. La Guàrdia Civil, en un primer moment, va treballar amb la hipòtesi que pogués ser un cas de violència de gènere, segons el mateix diari. Això es va descartar ràpidament, ja que la parella de la víctima es trobava treballant en el moment dels fets.

La delegada del govern espanyol a Cantàbria, Eugènia Gómez de Diego, en declaracions a Radio Santander, ha explicat que ja ha posat en coneixement de la Fiscalia de Menors la situació dels dos nois, en especial la del de tretze anys. Segons havia informat l'Associació SOS Desapareguts, fins al moment de la detenció els dos menors estaven en parador desconegut.

stats