Promoció
Societat 18/06/2021

L’ARA se suma a la Setmana Europea contra la Leucèmia

Emporta’t amb el diari una tassa i una samarreta infantil de la campanya “Don’t stop me now”

1 min
Samarreta "Don't stop me now"

Amb motiu de la Setmana Europea contra la Leucèmia, l’ARA se suma a la campanya “Don’t stop me now”, d’Uttopy. El diari ofereix una tassa i una samarreta infantil que duen ben visible el missatge “Don’t stop me now”.

Els beneficis de la campanya es destinen a l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras, un dels pocs centres del món dedicats únicament a la leucèmia i a les altres malalties oncològiques de la sang. L'institut fomenta la recerca en el camp de l’oncohematologia, agilitza l'aplicació de nous tractaments, millora l'assistència i la supervivència dels malalts, contribueix a la formació de nous investigadors i estableix sinergies amb altres grups de recerca nacionals i internacionals.

La leucèmia és el càncer més freqüent en nens i gràcies a la seva recerca pot arribar a ser curable. Per això és un dels tipus de càncers que més s’estudien.

La tassa (11,95 €) i la samarreta infantil (21,95 €), els dos productes amb el missatge “Don’t stop me now”, es poden obtenir del 19 de juny al 2 de juliol en aquest enllaç.

stats