Societat 23/04/2018

L'Audiència de Barcelona absol els dos sanitaris acusats d'abusar d'una pacient en una ambulància

El tribunal considera que no hi ha prou proves de la suposada agressió sexual

Ara
1 min
Els dos tècnics d'ambulància acusats, abans de començar el judici a l'Audiència de Barcelona

BarcelonaL'Audiència de Barcelona ha absolt els dos treballadors sanitaris acusats d'abusar d'una pacient a qui traslladaven en ambulància a l'Hospital Sagrat Cor de Barcelona. La fiscalia havia demanat 7 anys de presó per als homes. Considerava que els dos tècnics s'havien aprofitat de l'estat de semiinconsciència de la víctima per abusar-ne i que després l'haurien obligat a firmar un document en què renunciava a l'assistència sanitària.

Una de les principals proves era que el vehicle havia estat aturat durant 14 minuts a dos carrers de l'hospital. Tot i aquesta circumstància, el tribunal considera que no hi ha prou proves per acreditar la presumpta agressió sexual i aprecia contradiccions en el testimoni de la víctima, que durant el judici va assegurar que a l'ambulància hi havia tres homes, tot i que només hi viatjaven els dos acusats.

Els dos tècnics van explicar al judici que havien aturat l'ambulància a dos carrers del centre sanitari per convèncer la dona de la necessitat d'anar a l'hospital a visitar-se, tot i la seva insistència a marxar a casa. Com que la dona no volia, van explicar que finalment van demanar permís al centre d'emergències per donar-li el formulari d'alta voluntària.

stats