Cel ras a la majoria de comarques, a l'espera de l'arribada d'un front poc actiu

El termòmetre es tornarà a enfilar fins a valors de 20 a 25 ºC al centre del dia

Escolta aquí la previsió del temps

La matinada ha tornat a ser fresca, amb valors si fa no fa semblants als d'ahir. S'ha repetit alguna glaçada tímida i molt local en zones enclotades del Pirineu. S'ha arribat a baixar fins a -0,3 ºC a Das i fins a -1,2 ºC a l'estany Saburó (2.470 metres). En conjunt, a l'interior el termòmetre s'ha situat entre 5 i 10 ºC i al litoral entre 10 i 15 ºC.

Avui tornarà a ser una jornada assolellada, tot i la presència d'alguns intervals de núvols a la Costa Brava que a estones deixaran el cel mig ennuvolat, sobretot fins a mig matí i un altre cop a partir de mitja tarda. A més, a partir de migdia aniran arribant bandes de núvols alts i prims per l'oest.

Durant les hores centrals del dia l'ambient serà agradable. S'arribarà a valors de 20 a 25 ºC a la majoria de comarques.

L'arribada d'un front portarà un començament de setmana amb força núvols. De fet, s'espera que demà el cel estigui molt ennuvolat al llarg de gairebé tot el dia a tot arreu per bandes de núvols alts i mitjans. Tot i això, no s'espera que plogui.

Precisament, com que ja de matinada el cel quedarà ennuvolat, la temperatura no podrà baixar tant com aquests últims dies, de manera que a primera hora del matí farà una fresca més continguda. En canvi, la temperatura màxima es mantindrà sense canvis importants o fins i tot recularà.

Dimarts el sol guanyarà protagonisme, especialment a l'oest i al sud. Ara bé, dimecres tornaran a augmentar els núvols al Pirineu i a les comarques de Girona i de Barcelona, i fins i tot hi haurà algun ruixat de tarda a les comarques del nord-est.