Societat 16/06/2014

Mostres de suport a Sastre en el seu 40è dia de vaga de fam

La família del professor de Llucmajor anunciarà aquest dilluns a la tarda si Sastre continua amb la vaga. L'ARA Bassas emetrà una entrevista amb el docent

Ara
1 min
Jaume Sastre amb el president fundador d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV), Eliseu Climent / ACN

PalmaLes xarxes socials bullen en mostres de suport al docent de l'IES de Llucmajor, Jaume Sastre, que aquest dilluns encara el seu 40è dia de vaga de fam contra la política lingüística del govern Bauzá. Ho fa en "una situació límit d'alt risc per a la salut", segons van comunicar aquest diumenge els metges que controlen l'estat de salut del docent.

Davant d'aquesta situació, la família té previst anunciar aquest dilluns a la tarda si Sastre continuarà o no amb la vaga. Des que s'ha fet públic el seu delicat estat de salut, s'han multiplicat les mostres de suport al professor -moltes de les quals són de lectors de l'ARA- la majoria de les quals li demanen que deixi la protesta.

El docent ha concedit una entrevista a Antoni Bassas que s'emetrà a partir de les 20 hores a l'ARA Bassas. Sastre va iniciar la vaga de fam el 8 de maig per reclamar al president del Govern Balear, José Ramón Bauzá, que negociï directament amb els docents que s'oposen al tractament integrat de llengües (TIL). D'ençà que va començar ha rebut diverses mostres d'adhesió i visites, entre les quals algunes d'antics dirigents del PP.

stats