INFRAESTRUCTURES
Societat 18/01/2016

Les novetats de Ferrari Land: la muntanya russa més alta d'Europa i una reproducció del Coliseu de Roma

Ferrari Land comptarà també amb dues ‘torres de rebot’ de 55 metres d’alçada i un circuit de carreres familiar

Dani Revenga
2 min
Simulació de l'accelerador vertical/PORT AVENTURA

TarragonaPort Aventura ha donat a conèixer detalls de com serà Ferrari Land, el complex dedicat a la marca italiana d’automòbils que ja s’està construint dins del parc temàtic de la Costa Daurada. Destaca l’accelerador vertical, un simulador de 112 metres d’alçada que passarà a ser la muntanya russa més alta d’Europa, superant el Shambhala, que en té 76. L’accelerador està dissenyat per atreure els amants de les emocions fortes: tindrà un recorregut de 880 metres i permetrà passar dels 0 als 180 quilòmetres per hora en només 5 segons. El seu disseny el capacita perquè hi passin 1.200 persones a l’hora.

A banda de l’accelerador, Ferrari Land comptarà també amb dues ‘torres de rebot’ de 55 metres d’alçada, també pensades per als amants de l’adrenalina. Altres al·licients del nou complex temàtic seran un circuit de carreres familiar amb una pista de 570 metres i 8 simuladors de conducció, 6 per a adults i 2 més per a nens. Tot centrat en el culte a la mítica marca italiana.

Les torres robot de Ferrari Land/PORT AVENTURA

Pel que fa a l’ambientació de la nova àrea temàtica, tal com es va anunciar quan es va presentar al mes de maig de 2015, estarà inspirada en Itàlia, el país d’on ve la marca del Cavallino Rampante. Això es notarà tant en l’oferta de restauració com en les reproduccions d’edificis emblemàtics del país transalpí, com el Coliseu de Roma, l’Scala de Milà o el Campanile de San Marco de Venècia. L’edifici on es concentrarà l’oferta comercial s’inspirarà en la fàbrica original de la marca fundada per Enzo Ferrari.

Port Aventura ha publicat un vídeo a YouTube on es poden veure simulacions de com seran tots aquests elements. A banda, Port Aventura també estrena nova web, que compta amb un apartat on es podran seguir les novetats de Ferrari Land que s’aniran detallant en els propers mesos.

Ferrari Land ocuparà una àrea de 60.000 metres quadrats i suposarà una inversió de 100 milions d’euros. Es preveu que estigui acabat a finals d’aquest 2016 perquè pugui entrar en funcionament a començaments de l’any que ve. Amb aquesta aposta, el parc temàtic de la Costa Daurada preveu consolidar la seva posició com a destinació de referència dins l’oferta europea d’oci familiar, atraient visitants de més poder adquisitiu i de nacionalitats com l’alemanya, un mercat que encara és petit al complex. Port Aventura rep al voltant de 4 milions de visitants a l’any, la meitat provinents de fora de l’estat espanyol.

Vista aèria de com serà el parc temàtic Ferrari Land/PORT AVENTURA
stats