Societat 05/01/2019

Presó provisional per als presumptes autors de la violació d'una menor a Borriana

La jove de 17 anys tornava a casa seva la nit de Cap d'Any quan va ser agredida sexualment

Europa Press
1 min
La Guàrdia Civil va detenir dimarts dos homes com a presumptes autors de la violació.

CastellóEl jutjat d'instrucció número 5 de Vila-real ha acordat, després que ho demanés el fiscal, presó provisional i sense fiança per als dos homes detinguts com a presumptes autors d'una agressió sexual a una menor de 17 anys a Borriana (Castelló) quan tornava a casa seva la nit de Cap d'Any. Així ho han fet saber a Europa Press fonts coneixedores del cas, que han apuntat que se'ls investiga pels delictes de detenció il·legal i agressió sexual.

La Guàrdia Civil es va activar dimarts després que l'Hospital de la Plana de Vila-real els avisés de l'assistència a una menor de 17 anys que havia estat víctima d'una agressió sexual. Es va obrir una investigació i els agents van identificar, localitzar i detenir els suposats autors de la violació.

Prop de 2.500 veïns de Borriana es van concentrar dijous a la plaça Major del municipi, davant les portes de l'Ajuntament, per mostrar la seva solidaritat amb la jove i el seu rebuig a la violència masclista. "Amb ella estem tots i totes, i patim tots i totes", reivindicava el manifest que va llegir l'alcaldessa de la ciutat, Maria Josep Safont.

stats