Societat 22/10/2014

Vols comprar un seient o una finestra d'un tren de Ferrocarrils? És la teva oportunitat

FGC posa a la venda a eBay un comboi antic

Ara
2 min
Seients de FGC a la venda

BarcelonaSi mai has volgut comprar un comboi de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) o alguna de les seves parts, ara és la teva oportunitat. FGC ha iniciat la venda i subhasta a través del portal eBay del material de les unitats de trens de la sèrie 111 després de la retirada del servei d'aquests combois. Qui ho desitgi podrà comprar els velocímetres, seients, pedals, ports, tiradors d'alarmes o finestres, entre d'altres. Basant-se en la iniciativa de la companyia ferroviària francesa SCNF, Ferrocarrils subhastarà un estoc de gairebé 500 unitats. El preu se situarà entre els 25 i els 200 euros en funció del material.

Segons ha informat FGC en un comunicat, la subhasta, que durarà 10 dies, inclou la possibilitat d'adquirir un tren sencer amb un preu de sortida de 42.860 euros i tres cotxes de tren amb un preu a partir de 12.405 en funció del tipus de cotxe.

Els combois de la sèrie 111 s'han retirat com a conseqüència de la posada en marxa de les noves unitats de trens de la sèrie 113 a les línies S1 Terrassa, S2 Sabadell i L6 Reina Elisenda i de la sèrie 114 a la línia L7 Avinguda Tibidabo, respectivament.

De moment, la peça que té més èxit, proporcionalment, és el tirador de les alarmes que fan aturar els combois en cas d'emergència. Però no es queden enrere els seients i les portes, de les quals se n'han venut més unitats, en xifres absolutes.

stats