Mèdia 05/03/2012

L'ARA analitza diumenge la situació a Fukushima un any després de l'accident

El diari inclourà un dossier especial amb imatges de les conseqüències del tsunami i opinions sobre l'energia nuclear i les renovables, i s'acompanyarà del llibre 'Dietari d'un japonès', de Ko Tazawa

Ara
1 min

BarcelonaDiumenge farà un any del terratrèmol i el tsunani que va arrasar una part del Japó i va provocar un greu accident nuclear a la central de Fukushima. Coincidint amb aquesta efemèride, l'ARA prepara un dossier especial per analitzar la situació al país i a la central un any després i per reflexionar sobre les conseqüències que aquell accident ha de tenir en el panorama energètic mundial. Diversos experts opinaran sobre la conveniència o no d'utilitzar energia nuclear i sobre la situació actual i futura de les fonts d'energia alternatives. El dossier inclourà també un reportatge fotogràfic amb les imatges més impactants de la tragèdia de Fukushima i les seves conseqüències.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A més, amb el diari de diumenge, tots els lectors de l'ARA podran endur-se el llibre 'Dietari d'un japonès: entre el terratrèmol, el tsunami i la fuita radioactiva'. L'autor japonès Ko Tazawa, guanyador de la Creu de Sant Jordi l'any 2003, relata en aquest llibre l'angoixa de la vida quotidiana al país nipó durant els primers dies posteriors a la catàstrofe.

stats