MUNDIAL 2014
Esports 22/06/2014

Bèlgica derrota els russos al final del partit i es classifica per als vuitens (1-0)

Un gol d'Origi decideix un partit poc brillant dels homes de Wilmots i deixa contra les cordes els homes de Capello

Toni Padilla
Els jugadors de Bèlgica, celebrant el gol d'Origi

BarcelonaUn gol del jove Origi als 87 minuts ha donat els tres punts a l'equip de Bèlgica a Maracanà contra els russos. En un partit que de mica en mica ha anat a menys, l'equip de Marc Wilmots ha aconseguit classificar-se per als vuitens de final. Rússia, en canvi, queda amb un punt, gairebé eliminada.

El partit ha començat molt trencat, sense control, amb els dos equips atacant la porteria rival. Però poc a poc el ritme s'ha perdut. Rússia, en jugades aïllades, ha rematat sobre la porteria de Courtois, amb un possible penal d'Alderweireld sobre Kanunnikov. Mertens portava perill per Bèlgica, però no hi havia control.

A la segona part l'equip rus ha fet un pas endavant, controlant el partit. Wilmots ha reaccionant donant entrada al jove Divock Origi i a Mirallas. El partit semblava destinat a l'empat, però una gran jugada de Hazard en els darrers minuts ha acabat amb el gol d'Origi.