Esports 22/06/2014

Algèria aprofita les errades defensives coreanes i vola a Porto Alegre (4-2)

Per primer cop, un equip africà marca quatre gols en un partit del Mundial

Els jugadors d'Algèria, celebrant un dels seus gols

BarcelonaLa selecció algeriana depèn d'ella mateixa per ser als vuitens de final després d'un primer temps magnífic contra Corea del Sud. L'equip africà ha arribat al descans guanyant per 3-0 gràcies a una bona defensa i un atac efectiu, però ha patit de valent a la segona part, quan els asiàtics han reaccionat.

Després d'uns primers minuts igualats, els algerians han colpejat primer gràcies a una bona jugada de Slimani, qui per velocitat ha superat la defensa rival després d'una gran assistència de Medjani. Poc després, Halliche ha rematat de cap un córner. La festa algeriana no s'ha aturat i abans del descans Djabou ha fet el tercer després d'una gran jugada de Slimani.

A la segona part, Son Heung-Min ha marcat ràpidament, però Algèria ha tornat el cop amb una jugada molt bonica entre Feghouli i Brahimi (2-4). Corea no s'ha rendit i Ja-Cheol Koo ha fet el 2-4. Però durant la resta del partit, Mbolhi ha aturat els xuts dels coreans.