MUNDIAL 2014
Esports 18/06/2014

Rússia salva un punt després d'una greu errada del seu porter contra Corea del Sud (1-1)

Els asiàtics han marcat primer gràcies a una errada d'Afinkeev a la segona part

Toni Padilla
Kerzhakov, celebrant el gol de l'empat rus

BarcelonaUn gol d'Alexander Kerzhakov tot just tres minuts d'entrar al camp ha donat un punt a la Rússia de Capello en el seu debut contra Corea del Sud. Els asiàtics han marcat primer gràcies a una errada del porter Afinkeev, en un duel emocionant que ha acabat 1-1.

Fins al minut 68 ha estat un partit obert i bonic, amb moltes ocasions i grans aturades dels porters Sung Ryong Jung i Akinfeev. Però als 68 minuts, un remat des de fora de l'àrea de Keun-ho Lee, ha acabat gol gràcies a una errada del porter del CSKA. Rússia, cansada, semblava tocada, però als 71 minuts el veterà davanter del Zenit ha entrat i ha marcat l'empat als 74 minuts en una jugada plena de rebots.

Rússia: Akinfeev; Estxenkov, Berezutski, Ignashevitx, Kombarov; Glushakov (Denisov, min 74), Fayzulin; Semenov, Shatov (Dzagoev, 59), Zhirkov (Kerzhakov, min 71), i Kokorin. Seleccionador: Fabio Capello.

Corea del Sud: Sung Ryong Jung; Ki Sung Yueng, Han Kook-Young; Lee Yong, Yun Suk-Young, Kim Young Gwon, Hong Jeong-Ho (Hwang Seok-Ho, min 74); Son Heung-Ming (Kim Bo-Kyung, min 83), Ja-Cheol Koo, Lee; Sung Ryong Jung i Park Chu-Young (Keun-Ho Lee, m,66). Seleccionador: Hong Myung-Bo.

Gols: 0-1, min 68: Keun-Ho Lee. 1-1, min 74: Kerzhakov.

Àrbitre: Néstor Pitana (ARG) TG: Shatov, Koo Ja-Cheol, Ki Sung-Yong y Heung-Min.