Copa de les Nacions
Esports Bàsquet 15/05/2011

Marina Ferragut s'acomiada del bàsquet amb el títol de la Copa de les Nacions (48-55)

El president de la Federació Catalana, Joan Fa, i el vicepresident, Francesc Navarro, han volgut fer-li un petit reconeixement a la pivot

àlex Gozalbo
1 min
La selecció catalana, amb el títol.

BarcelonaLa selecció catalana ha superat a Euskadi (48-55) i s'ha proclamat campiona de la quarta edició Copa de les Nacions. Aquesta és la tercera vegada que Catalunya es fa amb el títol.

Aquest partit ha significat el darrer encontre de Marina Ferragut, que fa unes setmanes va anunciar la seva retirada. El president de la Federació Catalana, Joan Fa, i el vicepresident, Francesc Navarro, han volgut fer-li un petit reconeixement.

Segons Sílvia Font, seleccionadora de Catalunya, "estic orgullosa de les meves jugadores, perquè no hem especulat mai en esforç i entrega; la lluita ha estat constant i les jugadores han participa de cada partit com si fos una final. A pista s'ha vist un grup compacte i tant dins com a fora d'ella ha estat un luxe comptar amb totes elles, a les que hem d'agrair, una vegada més, la seriositat i compromís amb el que venen a jugar".

stats