Brasil 2014
Esports Futbol 24/06/2014

Godín classifica l'Uruguai i deixa Itàlia fora del Mundial (1-0)

El central de l'Atlètic de Madrid ha marcat el gol de la victòria al minut 82 quan els italians jugaven amb 10 per l'expulsió de Marchisio

Godín celebra el gol que ha classificat l'Uriguai / CLIVE ROSE / GETTY

BarcelonaL'Uruguai ha aconseguit classificar-se per als vuitens de final del Mundial gràcies a la victòria contra Itàlia (1-0). El conjunt sud-americà ha aconseguit el bitllet al minut 82 gràcies a un gol de Godín a la sortida d'un córner quan els italians jugaven amb inferioritat per l'expulsió de Marchisio.

El partit entre uruguaians i italians era a caixa o faixa, ja que un dels dos quedava fora de la competició. L'empat beneficiava el conjunt de Cesare Prandelli, que ha sortit a l'expectativa i ha esperat que l'Uruguai ataqués per caçar-los al contraatac.

Itàlia ha tingut algunes opcions de marcar al primer temps però el partit ha fet un gir de guió al minut 60 quan l'àrbitre mexicà Marco Rodríguez ha expulsat Marchisio amb vermella directa, per una entrada a l'altura del genoll. En aquest moment Itàlia ha renunciat a un davanter per assegurar el marcador, però a la sortida d'un córner Godín ha aconseguit la diana que donava els tres punts a l'Uruguai i la classificació.