Esports Futbol 14/06/2014

Costa Rica sorprèn una selecció d'Uruguai massa conservadora (1-3)

Joel Campbell lidera una victòria tan justa com sorprenent

Joel Campbell celebra el primer gol de Costa Rica / EFE

BarcelonaCosta Rica ha sorprès aquest dissabte una selecció d'Uruguai massa conservadora (1-3). Joel Campbell ha liderat una victòria tan justa com sorprenent. El combinat de Jorge Luis Pinto, que ha dominat el primer partit del grup D, ha capgirat en tan sols tres minuts el gol de penal d'Edinson Cavani. Joel Campbell, Óscar Duarte i Marco Ureña han estat els autors dels gols.

Després que l'àrbitre anul·lés un gol de Godín per fora de joc, Edinson Cavani ha obert el marcador amb un gol de penal al minut 24. Keylor Navas, porter costa-riqueny del Llevant, ha malbaratat una bona oportunitat de Diego Forlán abans d'arribar al descans.

L'Uruguai ha optat per un plantejament massa conservador i, a poc a poc, Costa Rica ha guanyat metres. Joel Campbell (min 54) i Óscar Duarte (min 57), que ha aprofitat una errada defensiva de Christian Stuani, jugador uruguaià de l'Espanyol, han capgirat el marcador en tan sols tres minuts.

L'Uruguai ha fet tres canvis, però ha optat per no utilitzar Luis Suárez, que encara no està recuperat del tot de la lesió al genoll esquerre. Marco Ureña ha sentenciat el partit amb el tercer gol de Costa Rica (min 84).

Maxi Pereira ha estat expulsat en el temps afegit i es perdrà el pròxim partit de l'Uruguai contra Anglaterra.