Audiències
Mèdia 01/03/2013

TV3 amplia el lideratge a Catalunya al febrer

S'imposa a Antena 3 per 2,7 punts. A l'Estat, Telecinco recupera la primera posició per només tres dècimes, i La 1 marca el seu mínim històric

Ara
1 min

BarcelonaTV3 ha revalidat el lideratge d'audiències a Catalunya durant el mes de febrer, i ho ha fet eixamplant l'avantatge sobre Antena 3, que manté la segona posició que va aconseguir al gener. Així, el canal públic ha passat del 13,7% de quota de pantalla amb què va tancar el primer mes de l'any fins al 13,9% actual, mentre que la cadena de Planeta perd sis dècimes, de l'11,8% a l'11,6%, una xifra que, tot i així, se situa per sobre dels resultats que Antena 3 va obtenir en qualsevol dels mesos del 2012.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Pel que fa a Telecinco, manté la tercera posició amb un 10,2% de quota, una dècima menys que el mes anterior, i La 1 també cau una dècima i segueix en quarta posició, amb un 7,5%. Per darrere se situen La Sexta (6,2%), Cuatro (5,7%) i 8TV (3,3%).

Telecinco, líder a l'Estat

Pel que fa al conjunt d'Espanya, Telecinco ha aconseguit a l'últim moment recuperar per la mínima el lideratge que Antena 3 li havia arrabassat al gener, per primer cop en set anys. El canal de Mediaset ha tancat el mes amb un 13,5% de quota de pantalla mitjana, dues dècimes menys que al gener, mentre que Antena 3 ha caigut quatre dècimes i s'ha quedat amb un 13,2%. La 1 conserva el tercer lloc, però no atura la caiguda d'audiència: el 10,2% d'aquest febrer suposa un descens de 0,6 punts en relació amb el gener, i és la dada mensual més baixa de tota la història del primer canal de la televisió pública estatal. Fins ara, el mínim era el 10,6% del novembre passat. En la lluita per la quarta posició, La Sexta, amb un 6,3%, ha superat Cuatro, que es queda amb un 6,2%.

stats