Política 05/05/2015

Albert Rivera: "És un frau des del punt de vista electoral que uns utilitzin la Diada per guanyar vots"

El líder de Ciutadans ratifica les paraules de Carina Mejías en relació amb l'11-S i argumenta que "la llei electoral diu que no es poden fer actes polítics o manifestacions polítiques en plena campanya"

Marc Toro
1 min

BarcelonaEl líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha ratificat aquest dimarts les paraules de l'alcaldable del seu partit a Barcelona, Carina Mejías, que s'ha proposat fer tots els possibles per evitar que l'Onze de Setembre tingui lloc la mobilització convocada per l'ANC a la Meridiana. "És un frau des del punt de vista electoral que uns utilitzin la Diada per guanyar vots", ha considerat Rivera en una entrevista d'Antoni Bassas per a l'Ara Vídeos, per argumentar que "la llei electoral diu que no es poden fer actes polítics o manifestacions polítiques en plena campanya".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Després d'insistir en la seva preocupació pel fet que "s’utilitzi una plataforma que ja s’ha mullat políticament" per "convertir l'11-S en un acte electoral", el líder de C's ha donat a entendre que hi ha maneres legals d'evitar que l'acte organitzat per l'ANC s'acabi celebrant. En relació amb aquest tema, encara ha afegit: "Qui vulgui manifestar-se que ho faci amb llibertat, però amb diners públics, no, sisplau".

stats