POLÍTICA
Política 24/10/2012

Dimiteix el conseller de Salut balear pel desacord amb les retallades de Bauzá

Antoni Mesquida ha estat en el càrrec tres mesos. Havia arribat a aturar el tancament de dos hospitals anunciats pel Govern Balear abans d'assumir el càrrec

Enric B. Abelló
1 min

PalmaEl conseller de Salut del Govern Balear, Antoni Mesquida, ha presentat la seva dimissió aquest dimecres a la tarda. La decisió l'ha provocat el seu desacord amb les retallades del govern que dirigeix el popular José Ramón Bauzá.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mesquida era al càrrec des del 6 de juliol, quan va prendre el relleu a l'eivissenca Carmen Castro, que, al seu torn, també havia dimitit. Durant les últimes setmanes s'havien fet cada vegada més evidents les discrepàncies entre el conseller i el govern de José Ramón Bauzá a causa de les retallades en sanitat.

Díscol des del primer dia

Mesquida fins i tot havia aturat el tancament de dos hospitals mallorquins anunciat pel govern popular abans que ell assumís el càrrec. El president Bauzá ha atribuït la dimissió a motius "personals" i no ha volgut avançar el nom del substitut del conseller dimissionari: "L'objectiu és garantir la normalitat. No importa el nom del successor".

stats