Política 05/05/2015

L'ANC creu que l'ofensiva de Ciutadans contra la mobilització de la Diada "acabarà en no res"

El vicepresident de l'entitat, Jaume Marfany, sobre les paraules de Carina Mejías i Albert Rivera: "Que diguin el que vulguin"

Auri Garcia Morera
1 min
La presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, i el vicepresident, Jaume Marfany, urant la lectura de la Declaració de Febrer /ACN

BarcelonaL'Assemblea Nacional Catalana (ANC) està convençuda que l'ofensiva de Ciutadans per impedir la mobilització a la Meridiana de la Diada "acabarà en no res". Així ho ha manifestat aquest dimarts el vicepresident de l'entitat, Jaume Marfany, en una roda de premsa amb altres entitats per exigir als partits que no utilitzin la immigració en campanya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Que diguin el que vulguin", ha dit Marfany sobre les paraules de Carina Mejías i Albert Rivera. "Són declaracions desafortunades i que a més no aniran enlloc", ha afegit el vicepresident de l'ANC, que ha lamentat que la polèmica ha donat més protagonisme a Ciutadans. "Jo crec que el millor és obviar-ho i tirar endavant com hem fet sempre, i així acabarà, perquè acabarà en no res", ha sentenciat.

Carina Mejías, alcaldable de Ciutadans per Barcelona, va avisar aquest dilluns que "Ciutadans posarà tots els impediments possibles perquè aquests actes se celebrin a la ciutat de Barcelona". Albert Rivera, president del partit, ha ratificat les paraules de Mejías aquest dimarts en una entrevista d'Antoni Bassas per l'ARA Vídeos. "La llei electoral diu que es poden fer actes polítics o manifestacions polítiques en plena campanya", ha argumentat el líder de C'S.

stats