Política 06/09/2016

Puigdemont dóna per fet que la CUP aprovarà els pressupostos

"Si es té confiança, s'ha de ratificar de forma coherent", argumenta el president de la Generalitat

Ara
1 min
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, aquest dimarts durant l'entrevista a Onda Cero

BarcelonaEl president de la Generalitat, Carles Puigdemont, dóna per fet que el suport de la CUP a la qüestió de confiançaqüestió de confiança és també un 'sí' als pressupostos de cara al 2017. "Això és el que entenem tots", ha afirmat en una entrevista a Onda Cero, i ha argumentat: "No tindria sentit validar la culminació de la legislatura, amb les decisions que prendrem i que consten al nostre full de ruta, i després no tenir l'instrument per poder realitzar-lo".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Puigdemont ha insistit que, "si es té confiança", aquesta s'ha de "ratificar de forma coherent", però ha matisat: "Això vol dir que presentem el pressupost que presentem, la CUP l'haurà d'aprovar? No estem dient això. Estem dient que voldrem aprovar els pressupostos, i que hem d'establir un cert marge de negociació i d'acord, però que no ens obstaculitzarem mútuament", ha conclòs.

La consellera de la Presidència, Neus Munté, ja ha plantejat aquest mateix migdia als anticapitalistes posar en marxa una "cadena de confiances" per tirar endavant els comptes i el debat de política general.

stats