Política 01/09/2015

L'arquebisbe d'Urgell demana a la Mare de Déu de Núria que Catalunya "visqui agermanada amb els altres pobles d'Espanya"

Joan-Enric Vives demana a la verge que "no surti un poble dividit, sinó agermanat, de les pròximes eleccions"

Efe
1 min
Joan-Enric Vives, durant l'acte d'aquest dimarts

NúriaL'arquebisbe d'Urgell, Joan-Enric Vives, ha demanat aquest dimarts a la Mare de Déu de Núria que protegeixi Catalunya "dels atacs d'uns contra els altres, de les mentides i de la corrupció" i que "no surti un poble dividit, sinó agermanat, de les pròximes eleccions". Vives ha fet aquestes peticions durant un acte al santuari de Núria, on ha beneït el primer monòlit-monument en agraïment a l'encíclica a favor de l'ecologia del papa Francesc.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Demanem a la verge un cor obert, generós i acollidor amb els qui no pensen com nosaltres, perquè Catalunya serà agermanada o no serà", ha dit l'arquebisbe, que també és copríncep d'Andorra. "Demanem a la verge que no surti un poble dividit sinó agermanat de les pròximes eleccions, que cessin les mentides contra el nostre poble, que cessi la tergiversació de la veritat, que uns i altres recuperin el seny, que Catalunya visqui agermanada amb els altres pobles d'Espanya i d'Europa", ha afegit monsenyor Vives.

El prelat ha recordat que Catalunya ha acollit un milió i mig d'immigrants al llarg de la història recent sense rastre de xenofòbia a la societat, i ha demanat a la verge que "no entri el maligne a través de la divisió dels pobles i les persones".

stats