El nou sistema operatiu per a ordinadors Mac, Yosemite, es pot descarregar des d'avui

Dilluns es posarà a disposició de tothom la primera actualització important de l'iOS 8, el sistema operatiu per a mòbils i tauletes

Ara
1 min
Amb el nou sistema operatiu es podrà començar una tasca en un aparell i continuar-la a l'altre

BarcelonaEl director general d'Apple, Tim Cook, ha presentat aquest dijous a la tarda la conferència d'Apple per presentar les últimes novetats de la companyia. S'hi ha anunciat el nou OSX Yosemite, el sistema operatiu per a ordinadors Mac, que es pot descarregar des d'avui mateix. De franc. També s'hi ha anunciat la primera actualització important de l'iOS 8, el sistema operatiu per a mòbils; la versió 8.1 es podrà descarregar dilluns. A l'acte s'ha fet molta broma sobre el secretisme d'Apple just després d'una filtració sobre els iPads.

El vicepresident d'enginyeria de programari d'Apple, Craig Federighi, ha revisat les novetats dels sistemes operatius iOS 8 i Mac OS X Yosemite que ja s'havien explicat el mes de juny. El primer, per a mòbils i tauletes, s'actualitzarà amb una versió 8.1 que inclourà la versió beta de disc dur al núvol via iCloud; el segon, per als ordinadors, fins ara només és a disposició dels desenvolupadors però ja es podrà descarregar des d'avui. A partir d'ara, doncs, ja es podrà fer servir Continuity, l'eina que millora la comunicació entre aparells de la companyia, de manera que es pot començar una feina a l'un i acabar-la a l'altre. Dilluns també es podrà actualitzar de franc el paquet ofimàtic iWork.

stats