MÚSICA
Cultura 02/06/2011

Albert Pla, Pau Riba i Damo Suzuki, al mirallsonor

Guillamino, Carles Ribot, Les Aus, Cuzo i 4t 1a completen la programació del festival, que se celebra del 2 al 4 de juny a Tarragona

Redacció
1 min

BarcelonaAlbert Pla, que torna a Tarragona després de 4 anys sense tocar-hi, és un dels principals reclams del festival mirallsonor, que se celebra del 2 al 4 de juny en diferents sales de la ciutat. El cantautor de Sabadell estarà acompanyat del guitarrista de flamenc Diego Cortés, i actuarà dissabte 4 a la sala Zero, en una vetllada que completa el grup barceloní 4t 1a, que debuta a Tarragona.

Pel que fa a la resta del cartell, donen el tret de sortida dijous 2 a la sala El Cau el japonès Damo Suzuki i Guillamino. Acompanyat de la formació barcelonina Cuzo l'ex Can oferirà el xou que la setmana passada va formar part de la programació del Primavera Sound, mentre que Pau Guillamet presentarà el nou disc Fang (2011).

Pau Riba i Les Aus estrenaran una actuació conjunta, divendres 3 a Lo Submarino. I en la mateixa data, Carles Ribot torna a terres tarragonines per defensar el disc Vergesdosmiladéu (2010).

stats